Home

Café Francophone @IC !


Welkom!
Mijn naam is Ineke Cats. Ik
 ben zelfstandig vertaler Frans - Nederlands en vertaler Spaans - Nederlands. De naam van mijn in Groningen gevestigde onderneming of vertaalbureau luidt officieel "Cats Traductions". Cats is mijn achternaam en Traductions is de betekenis van Vertalingen.

Op vrijdag 14 oktober 1994 ben ik door de Arrondissementsrechtbank in Groningen beëdigd als vertaler in de Franse en de Spaanse taal. Daarom ben ik bevoegd om officiële beëdigde vertalingen te maken, die ik vanzelfsprekend vertrouwelijk behandel. Ik ben geregistreerd volgens het WBTV en lid van het NGTV.

Ik verzorg vertalingen in de Franse en de Spaanse taal. Dit kunnen allerlei soorten tekst zijn. Het varieert van eenvoudige e-mails tot officiële juridische documenten. Het kan verzorgd worden op basis van ingescande documenten, per mail of via de post.
 

Naast mijn werk als professioneel vertaler (ook wel vertaalster genoemd) geef ik ONLINE conversatielessen en bijles in de Franse taal. Ik doe dit alles met veel enthousiasme en hanteer een persoonlijke benadering. Dat is mijn kracht.

Wees welkom om rond te kijken op deze website. Voor meer informatie over mijn werkervaring kunt u mijn Linkedin-profiel bezoeken: http://www.linkedin.com/in/inekecats


Heeft u vragen, bel gerust vrijblijvend +31(0)657582178 of mail cats.talen@hetnet.nl / catstraductions@hetnet.nl


Werkzaam in de regio Groningen, Friesland, Drenthe, maar ook internationaal. Online Frans leren?

Powered by webXpress